RMF sitt mål er å gjøre inspirasjon til små og store begivenheter lett tilgjengelig. RMF skal vise stilfull inspirasjon for alle – fra førstegangs vertinne til den erfarne party planleggeren og den kommende brud til den erfarne bryllupsplanleggeren.
RMF vil gjøre dette gjennom å vise inspirende party og bryllupsdesign og dekor med fokus på de små detaljene. Vi har som mål å dele:
-DIY prosjekter
-Tips til dekor/design
-Fra virkeligheten…
-Styling shots med og uten budsjettoversikt
-Leverandører
-Lokaler
Arrangement
RMF ønsker å vise arrangementer med en rødtråd og fokus på detaljer – ingen arrangementer er for små eller for store. RMF ønsker å vise alt fra barnebursdager til store arrangementer.
Bryllup
Rock my feathers tror på det å være tro mot seg selv og mener at hvert bryllup skal være en representasjon av hvem du og din partner er. Med dette i tankene ønsker vi å vise leserne våres personlige, orginale, unike, vakre og inspirerende bryllup med herlige små detaljer. RMF har en forkjærlighet for vintage, rustikk, budsjett, DIY, annerledes, bohemisk- og festivalinspirerte bryllup. Men er åpne for alle typer bryllup.
RMF ønsker å representere folket og oppmunterer derfor alle som ønsker å dele sitt arrangement å sende en mail til post@rockmyfeathers.com
Reklamer

Tusen takk til alle som er innom og leser - Jeg setter pris på dere alle sammen! Legger du igjen en liten hilsen blir jeg ekstra glad. *smil*

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s